Caricesoufflé

Ik wil niet meteen op de zaken vooruitlopen maar toch lijkt de gemiddelde bezoeker van deze website Carice van Houten te prefereren boven een heerlijke kaassoufflé, kroket of frikadel. Is Carice van Houten werkelijk appetijtelijker dan een kaassoufflé? Leg ze maar eens naast elkaar; een kaassoufflé past prima op een wit of bruin bolletje dat kun van je Carice van Houten niet zeggen. En dan hebben we het niet eens over de combineerbaarheid met diverse sauzen gehad. En dan zou je kunnen zeggen, Carice van Houten is zonder saus ook erg lekker. Prima! Maar een kaassoufflé ook, dus dat argument gaat niet op. Daarnaast, je kan je met een poedelnaakte kaassoufflé met gemak over straat lopen zonder dat mensen je raar aankijken. Doe dat maar eens met Carice van Houten. De eigenaar van de snackbar op de hoek (nou ja, op de hoek klopt niet helemaal. Als je bij mij de straat uitgaat en de eerste straat links gaat en vervolgens weer links, dan zit hij ongeveer vijfentwintig meter verderop) zei het laatst ook al: Carice van Houten verkoopt niet, laat staan dat ze er goed uitziet nadat je haar gefrituurd hebt. En laten we wel wezen, hij is de expert dus dan zal het wel waar zijn. Die man brengt al sinds mensenheugenis talloze snacks in alle soorten en maten aan de man en weet precies wat wel en wat niet verkoopt. Hij was de eerste uitbater van gefrituurde snacks in Nederland die het friet-ei boycotte. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

2 antwoorden op “Caricesoufflé”

  1. Ja die goede oude tijd. Tegenwoordig moeten ze overal weer filmsterren van maken.

  2. Waar is de tijd gebleven dat Van Houten gewoon nog chocolade was? Altijd lekker!

Reacties zijn gesloten.