Sorry voor de aandacht

Aan al mijn fans wil ik mij bij dezen verontschuldigen voor het uitblijven van tekst op deze website. Ik weet, dankzij alle fanmail, tweets en facebookberichten dat jullie met smart hebben zitten wachten op verlossende woorden van mijn bescheiden persoontje. Ook heel aardig van sommigen dat ze me een kaartje met de tekst “beterschap”  en zelfs fruitmanden  hebben gestuurd. Erg sympathiek, maar beste lezers, ik had geen writers block, noch had ik last van RSI, reuma, acute blindheid, aambeien of welke andere aandoening er dan ook is die mij van het schrijven had kunnen beletten. Speciale dank gaat trouwens uit aan naar een paar mensen in het bijzonder. Andries Knevel, die me een Poolse hoer had gestuurd. Ik heb er veel plezier van gehad maar, net als met bepaalde soorten kauwgom, was de smaak er wel heel snel af. Carice van Houten, mooie foto’s! Ik wist niet dat jij hem zo diep in je mond kon stoppen. Frits Wester, ik ben erg blij met mijn nieuwe boot. En verder ook heel erg veel dank aan al die mensen voor de suggesties van verschillende onderwerpen waarover ik zou kunnen schrijven. Wellicht dat ik er later nog iets mee ga doen.
Ik heb met volle teugen genoten van alle aandacht. Het is een fijn gevoel om gemist te worden.  Maar ondanks jullie goede zorgen beste –en vooral zeer gewaarde– lezer, ik was niet ziek; mentaal en fysiek was ik prima in staat om te schrijven. Er was niets dat mij hiertoe belette.
De reden waarom u zolang op mijn nieuwe pennenvrucht heeft moeten wachten kan ik helaas niet vertellen. Dat is staatsgeheim. U moet echter niet gek opkijken als er binnenkort grootse dingen staan te gebeuren.

12 antwoorden op “Sorry voor de aandacht”

  1. Are distressed sales only 3% of transactions? A report from 2 months ago reported 40% as distressed. That's an amazing turnaround in 2 months.Forty percent of home sales in King County are now "distressed sales," according to a report from Washington Property Solutions.

  2. I love and have used Honours website to shop many times.Both myself and my partner have brought many various items from them.We are very pleased with their quality items and prompt delivery service,and will continue to use them for our kinky items in the future.

  3. I could munch that the whole day! I remember we used to bake a cake with Pepsi back in school-I don't remember the recipe though. Ever tried something like that? I'd love to see the recipe 🙂

  4. It has gotten wildly out of control. Kids (well, adults too!) today want everything and anything – cause apparently all their friends have it. And everyone has so much already they really don’t appreciate what they do get..sigh..cat recently posted..

  5. FlufkinnsxDecember 17, 2012 at 12:28 amWell the only advice I can give you is to maybe get off YA and memorizing!Make it feel likes its your own life, that way it will stick with you faster and easier !Good luck I hope you get the part!

  6. Thanks, Philip, you are correct. I checked with my sources and they told me that the drink is indeed Ham Sah Leh Chwee. They told me that the fruit looks like a plum but smaller. However, I cannot recall how it looks like. Maybe, you can.

  7. Eine wunderschöne Karte ist das geworden, liebe Katharina. Gefällt mir ausgesprochen gut. Das Gefühl kenne ich nur allzu gut… für mich könnte jeder Tag 48 Stunden haben. Ich hätte immer was zu tun :o).Ganz liebe Grüsse, Karina

  8. Oh ja, ik was hem vergeten. Zijn goochelact waar hij (verkleed als Joran) een meisje liet verdwijnen viel nogal tegen.

Reacties zijn gesloten.