Terug van weggeweest (en vice versa)

Aan de mensen die mijn schrijfsels gemist hebben, wil ik mij hierbij verontschuldigen. Zoals jullie wisten ben ik voor mijn hobby tijdelijk in Kazakstan gaan wonen. Omdat ik in een ruraler dan ruraal gebied zat was het nogal lastig om te schrijven. Niet omdat ik geen internet had, dat was er namelijk wel. Draadloos ook nog eens, maar ik had alleen bereik in het buitentoilet. Daar was het vaak nogal koud. Daarnaast had ik daar geen netspanning voor mijn laptop. Stroom schijnt verdorie van essentieel belang te zijn voor laten werken van een laptop. Dat had die man in de winkel er niet bijgezegd. Dat is de laatste keer dat ik in de dierenwinkel een laptop koop. Verstand van laptops hebben ze niet. Van dieren evenmin want een beetje speklap kan je er niet krijgen. Ik moet daarentegen wel toegeven dat mijn dierenwinkelier een zeer verdienstelijk pilsje tapt. Bier drinken en tappen is een hobby van hem. Ook is hij een enorme caviafanaat. Dat heb ik nooit begrepen. Wat mij betreft mag een eigenaar van een dierenwinkel ook zijn mysterieuze kanten hebben. Ik heb er dus nooit iets over gezegd tegen hem. De buurvrouw heeft dat onlangs wel gedaan toen ze haar ree ging ophalen. Ze zei ‘wat is dat toch met dat caviafanatisme van jou?’ waarop de dierenwinkeluitbater zei ‘gewoon.’ Veel zegt hij niet maar hij slaat wel altijd de spijker op zijn kop.

7 antwoorden op “Terug van weggeweest (en vice versa)”

  1. Als ik heb goed heb: dwars op de Boulevardbaandreef.
    Maar de weg op het water ken ik doorgaans beter dan op het land.

  2. Vroeger heette dat toch het Plantsoenpleinplaza? De heer Bert is gewoon weer in de war. Tenminste daar zou ik mijn geld op inzetten.

  3. Blij dat je er weer bent, kunnen we samen nog eens een boompje opzetten #ruraal

Reacties zijn gesloten.