Een naam is een naam is een naam

Bonny Sexwale heette ze. Een geile naam voor een allesbehalve geil wijf. Haar beste vriendin daarentegen was dat wel. Ze was dat zelfs zo erg dat iedereen haar de geile vriendin van Bonny Sexwale noemde. Hoe ze echt heette wisten maar weinig mensen. De geile vriendin van Bonny Sexwale klonk namelijk veel geiler dan haar echte naam. Die echte naam is mij ook even ontschoten. Er kwam een moment dat mensen haar ook niet meer de geile vriendin van Bonny Sexwale noemden. Op een dag werd dat afgekort tot, u raadt het al, Bonny Sexwale.

Bonny Sexwale was nu ineens een lekker wijf. De originele Bonny Sexwale werd, wellicht om verwarring te voorkomen, de allesbehalve geile vriendin van Bonny Sexwale genoemd. Met die naam kon ze slecht leven. Ze liet haar naam veranderen in Conny Cunt. Het bekte misschien wel lekker, mensen konden er allerminst om lachen. Het duurde niet lang voordat ze geheel van het toneel was verdwenen.

Bonny Sexwale maalde daar niet om. Haar naam en haar voorkomen complementeerden elkaar. Ze werd nog succesvoller dan ze al was. Door al dat succes vergat ze zelfs hoe ze zelf ooit had geheten. Ook vergat ze wie de originele Bonny Sexwale was. Ze vergat af en toe zelfs dat ze een anus had.

Eén antwoord op “Een naam is een naam is een naam”

Reacties zijn gesloten.