Varken ies halal

Ik geef toe het is oud nieuws, maar niet minder hilarisch. Indonesische moslims bidden al jaren de verkeerde kant op. In plaats van in de richting van Mekka te knielen, richten ze zich al jaren naar Somalië en Kenia. En dat terwijl de koran, zoals die door moslims zèlf geïnterpreteerd wordt, duidelijk stelt dat goede moslims zich vijfmaaldaags richting Mekka ter aarde storten. Ontzettend haram dus. Al die moslims gaan dus keihard de hel in.

Of nee toch niet. Een Indonesische hoge pief van het hele moslimgebeuren zegt dat Allah (God in het moslims) de gebeden toch wel verhoort. Niks aan de hand mensen, gewoon doorbidden dus.

Hallo! Is daar iemand? Eerst verkondigen jullie dat het godverdomme nauw luistert in welke richting je bidt en vervolgens –als blijkt dat de hele goegemeente verkeerd zit– is het allemaal wel koek en ei met die verkeerde kant? Wat is dat nou voor draaikontengedrag? Die hoge moslimpief had zeker te veel gezopen toen hij dat verkondigde. Wat zijn al die harde regels over wat haram en halal is nog waard als blijkt dat je bij grove massale schendingen ervan allemaal toch wel vrijuit gaat?

Het zal me helemaal niks verbazen als binnenkort blijkt dat de Koran al die jaren ook op andere punten verkeerd geïnterpreteerd is. En dat juist geiten- en schapenvlees haram is en dat varkensvlees halal (en dan dus blijkt dat je al die jaren wél spekjes -en dus ook pasta carbonara- had mogen eten).

Maar goed, ook dan is er niks aan de hand. Foutje, maar Allah vindt het vast goed. Het is een god godbetert; die gasten veroordelen je niet zomaar om wat je eet, drinkt of welke kant die op bidt. Als je omnipotent bent, zijn er vast wel belangrijkere zaken om je druk over te maken.

2 antwoorden op “Varken ies halal”

 1. Jihad betekent sorry.

  Big-al Qaida, qaida, qaida,
  Big-al Qaida djomp’a liba bari tjoewe-tjoewe.

  A bari tjoewe-tjoewe, a bari tjoewe-tjoewe,
  Big-al Qaida djomp’a liba bari tjoewe-tjoewe.

  Of iets dergelijks…

Reacties zijn gesloten.