Trendwatch: vuist- en kontneuken

Alweer is er een nieuwe trend onder jongeren: het kontneuken. En nee natuurlijk hebben we het niet over het met een penis in de reet neuken van een man of een vrouw. We hebben het hier over de opvolger van het fistfucken. Men neme een reet, steekt die in de kut of anus van iemand anders en gaat zo wat op en neer totdat men het zat is of een hoogtepunt heeft beleefd. Zo simpel is het. En volgens de jongeren die het praktiseren is het ook erg geil.

En andere nieuwe trend is het vuistneuken. En dan bedoel ik niet het tradionele fistfucken, waarbij men een gebalde vuist in de anus (of kut) van deze of gene propt. Nee, in dit geval wordt een harde lul in een gebalde vuist gestoken. De rest kan je zelf invullen. Er is wel een onderscheid tussen gewoon en van achteren vuistneuken. Bij de reguliere variant wordt het lid tussen duim en wijsvinger in de gebalde vuist geschoven. Doe je het van achteren dan wordt de penis via de pink naar binnen gewerkt. De laatste variant is natuurlijk een stuk spannender. Een goede handcrème wordt in beide gevallen sterk aangeraden.

Verder valt op seksgebied nog te melden dat de kut onder homoseksuele mannen in populariteit toeneemt. Het neuken van dieren met hoorntjes (zoals geiten) is nu echt passé. Seks met naaktslakken, kwallen en andere weekdieren wint steeds meer terrein ten opzichte van seks met zoogdieren en gevogelte. En last but not least: traditioneel neuken lijkt ook weer aan een opmars.

Voor meer informatie: @andriesgknevel

2 antwoorden op “Trendwatch: vuist- en kontneuken”

  1. Keilachen!
    Doet mij denken aan mijn tijd als blueszanger. De band had een paar fans, maar uiteraard vond ik het nodig die altijd met bier te bespugen.

Reacties zijn gesloten.