Aankondiging: gastblogger op komst

Populariteit. Wij van hippekut weten precies wat dat woord betekent. Populair zijn is waar we namelijk verdomd goed in zijn. Niet alleen bij de vrouwen. Ook mannen vinden ons he-le-maal fan-tas-tisch. Duizenden aanbiedingen van schrijvers komen er dagelijks binnen. Of ze alstublieft toch ook eens een stukje op deze prachtige site mogen plaatsen. Dergelijke verzoeken worden meestal met een “Nee Bert Brussen, rot nou eindelijk eens op met dat gezeik van je” gerepliceerd. Echter, eens in de honderdmiljoenmiljard keer strijken ook wij eens de hand over het hart.

Daarom bij dezen de aankondiging: vanaf morgen krijgen we een gastbloggert. Hij / zij / het (we weten niet eens wat hij echt is) noemt zichzelf “Wereldwonder”. Of dat ironisch bedoeld is? Zoek het zelf maar uit.

Eén antwoord op “Aankondiging: gastblogger op komst”

Reacties zijn gesloten.