Bukkake interruptus

Ondertussen is de linkse kerk vrolijk achterover aan het leunen.

Zoiets had Gadverdamus – inderdaad, de broer van onze Nostradamus – al voorspeld. Op de dag dat Gadverdamus zijn eerste voorspelling deed – iets over de keeper van het Zuid-Afrikaanse voetbalteam – kreeg hij een relatie met ene Femke Halsema. Niet die Femke Halsema die wij allen kennen van radio en tv! Nee, deze Femke Halsema had van die billetjes die je in één hand kunt houden, maar dat is een ander verhaal en doet er ook niet toe.

Nou ja, het doet er misschien wel toe. Laten we de Femke die bekend is van radio en tv Femke I noemen en de Femke van wie je de billetjes in één hand kunt houden Femke II.

Femke II was nooit ziek. Femke I ook niet echt, maar Femke II had dan weer het voordeel dat ze eigenlijk niet werkte. Nu lag het ziekteverzuim in de branche van Femke I beduidend lager dan in alle andere branches, maar toch vond Femke I het nodig waar ze maar kon te miepen dat zij en haar collega’s altijd zo verdomd hard aan het werken waren.

Dit is wat we doorgaans geblaat noemen en waar we onoprechtheid mee kunnen detecteren. Als Femke I en haar branchegenoten werkelijk zo potjankutje hard moesten werken, dan was het ziekteverzuim ook flink een stuk hoger in haar omgeving. Elke arboarts zal dat moeten beamen. Of het systeem is gewoon niet helemaal jofel. En dat laatste kan natuurlijk nooit het geval zijn, want Femke I maakte zelf deel uit van de knutselaars van het systeem.

De branche van Gadverdamus, daar moest men pas hard werken! En het ziekteverzuim was er dan ook naar. Gelukkig was het voor degene die de roosters maakte natuurlijk makkelijk, omdat deze al ver vooraf wist wie wanneer ziek zou zijn. Dat was het voordeel van voorspeller zijn immers.

De relatie tussen Gadverdamus en Femke II duurde niet lang. Maar dat had Gadverdamus al ingecalculeerd en inmiddels was hij dan ook al zeven jaar gelukkig getrouwd met ene Yolanthe.

Over de uitslag kon niet worden gecorrespondeerd.

2 antwoorden op “Bukkake interruptus”

  1. Die Femke Halsema is inderdaad een pisbakkenhoer.
    Die ene dan. Die andere valt wel mee.

Reacties zijn gesloten.