Boy Wonder George

Boy George heeft het weer voor elkaar hoor. Na een tikkie afwezigheid en een beetje negatieve berichtgeving is hij weer helemaal terug. En dit maal met een fantastische combinatie van zijn twee allergrootste liefdes: programmeren en de ovulatie.
Dat muziek, mode en heroïne eigenlijk nooit werkelijk zijn ding waren, heeft Boy George nooit onder stoelen of banken gestoken. “Het was een heilig moeten,” zegt hij zelf. “Als de camera’s weg waren, dook ik meteen weer achter mijn computer.”
George Alan O’Dowd (1961) was op school het lievelingetje van alle leraressen. George wist namelijk alles van de vrouwelijke cyclus en kon op een half uur precies het begin van de menstruatie berekenen. Later zou hij zijn methode keer op keer verbeteren.
De komst van de personal computer heeft Boy George van zeer dichtbij meegemaakt en sindsdien is hij altijd onlosmakelijk verbonden geweest met software ontwikkeling. En nu is er dan zijn opus magnus: FertilizerPro.
Boy George in eigen woorden: “FertilizerPro is een computerprogramma dat u helpt bepalen welke dagen u vruchtbaar bent. Aan de hand van berekeningen van de menstruatiecyclus kunt u uw wens tot zwangerschap eenvoudig tegemoet komen. Als u eenmaal FertilizerPro heeft gebruikt, wilt u nooit meer iets anders!”
Het programma is nog geen week geleden gelanceerd en inmiddels zijn er al meer dan 12.000 exemplaren van verkocht!
Gisteren liet Boy George weten de technologie voorgoed de rug toe te keren en zich te gaan verdiepen in keukengerei, voornamelijk spatels.
De man blijft verbazen.

Eén antwoord op “Boy Wonder George”

Reacties zijn gesloten.