Terugverkrachten

Sinds enige tijd is er een nieuwe hype in Nederland. En dan hebben we het over ‘terugverkrachten’. De mensen pikken het niet meer om verkracht te worden. Eerst lijkt het erop dat ze hun lot een beetje laf ondergaan, maar zodra de dader klaar is komt het slachtoffer in actie om zich seksueel te botvieren op zijn of haar verkrachter. Soms wordt dit ritueel zelfs meerdere malen over en weer gespeeld en er zijn zelfs verhalen van terugverkrachtingsmarathons.
Het begon volgens insiders allemaal met de hitsong ‘Bacterial Girl’ van de zangeres Stevia Gandhi. In dit nummer komt een keer of dertig de strofe ‘fuck you back’ voor. Dit bracht blijkbaar velen op een idee…
In juridische verwikkelingen is terugverkrachting overigens een uiterst vervelende kwestie. Want verkrachting is strafbaar, maar terugverkrachting natuurlijk niet. En hoe toon je aan wie de initiële dader was?
Nee, de mensen maken het rechters en advocaten niet gemakkelijk. Het zou verboden moeten worden!

2 antwoorden op “Terugverkrachten”

Reacties zijn gesloten.