Ik ga godverdomme door tot ik vind wat ik vind

baardZo is internet. De woelmuis slaapt acht seconden. Vaker op een dag. Maar ik weet dat en ik zal een backup krijgen. Een klauwhamer en enige lieden uit een verzetsorganisatie uit Ierland verzekeren mij dat. Want Igor kwam uit Milaan en ging naar Londen en zei: Nederland is een kutland!
En Nederland is inderdaad een kutland. Met een minister van geldzaken die alle jongetjes die met geld te maken hebben nog van vroeger kent en je hoelahoe.
IJdelheid is iets om niet onder stoelen te steken. Dynamiet wel onder banken. Maar ijdelheid geeft je wel als Nederlander het recht om te stellen dat Nederland een kutland is.
Kut omdat het kut is en kut omdat het klote is.
En er zal nooit een dag of nacht zijn dat ik goed slaap meer, omdat ik zowel Nietzsche als Celine in mijn boekenkast heb.