One Less Paul

Les PaulWat Syb van der Ploeg voor De Kast was, was Lester Polfuss voor de gitaar. Op een gegeven moment gaan we allemaal dood en dat is precies wat Lester onlangs besloot te doen. Hij is nog best oud geworden, de rukker. In de zesennegentig jaar dat hij leefde, heeft hij maar liefst om en nabij de vier miljoen keer gemasturbeerd. Door zijn virtuoze gitaarspel met die kenmerkende, soepele polsbewegingen moet hij daartoe fysiek zeer goed in staat zijn geweest maar het feit dat het gewoon een enorm geile teringlijer was mag je ook niet uitvlakken als drijfveer voor het bereiken van zo’n uitzonderlijke prestatie.

Ik kan niet wachten tot het nieuwe Guiness Book Records uitkomt. In de kranten lees je daar namelijk niets over.

2 antwoorden op “One Less Paul”

  1. Maar het schijnt dat hij al twee maanden zijn contributie niet meer had betaald. Alsof Lester het wist…

Reacties zijn gesloten.