Horoscoopjesjagerspetje

horoscoopIk las vanochtend in mijn horoscoop dat ik vandaag zou gaan piekeren.
Vreselijk! Mijn hele dag kapot. Want: wanneer ga ik dan precies piekeren? ’s Ochtends al of pas aan het einde van de middag? Misschien zelfs laat op de avond? Hoe moet je dan dingen godverdomme nog plannen met die boodschap?

Ik heb een missie gepland. Ik ga naar de Gazastrook en ik neem een megafoon mee. “Joden en Palestijnen!” roep ik dan. “Joden en Palestijnen! Kom eens hier! Jullie moeten ophouden met ruziemaken. Dat is beter voor iedereen.” Een week later krijg ik de Nobelprijs voor de Vrede!
Nog geen drie dagen later ben ik een gevierd talkshowhost. Ik leg dan dingen aan incestslachtoffers uit als: “Ja maar meisje, als je de verkrachtingen gewoon accepteert in plaats van er een probleem van maken, zul je zien dat alles voor iedereen rustiger wordt!”

Maar vandaag kan ik die missie dus niet uitvoeren.

Even dacht ik vandaag: “Ik ga geen horoscopen meer lezen!” Maar meteen daarna dacht ik: “Nee wacht even. Ik kan natuurlijk best horoscopen blijven lezen. Alleen niet die van mij! Zonder zenuwachtig te worden, kan ik bijzonder prima horoscopen lezen van mensen die precies op dezelfde dag als ik geboren zijn. Ik kan dan weten wat er die bewuste dag met hen gebeurt, maar ik hoef me diezelfde dag om totaal niets druk te maken!”

Ben ik geniaal of niet?

Verbeterd en aangepast: Kunt u dit bevestigen?
(http://www.hippekut.com/2016/01/29/kunt-u-dit-bevestigen/)

Eén antwoord op “Horoscoopjesjagerspetje”

Reacties zijn gesloten.