Jaap de Hoop’s keffer

Een christenhond is een trouwe hond. Hij is extreem eenkennig. Alles wat zijn baasje zegt, neemt hij voor waar aan. Rotsvast vertrouwen. Mooi, zou je kunnen zeggen maar beter van niet. Nee, het is beter dat je dat soort dingen niet zegt.
Als het heeft geregend stinken ze ook, die christenhonden, net als gewone honden. En vergis je niet, ze misinterpreteren je waar je bij staat. Dat komt omdat ze niet begrijpen kunnen. Ze kunnen alleen lezen. In de categorie onzinnige diersoorten staan ze daarom al jaren op de eerste plaats van de ranglijst.
Uitlaten hoeft niet. Ze schijten de boel toch wel onder. Zo gaat dat. Want zo ging het altijd. Dus nu nog.

3 antwoorden op “Jaap de Hoop’s keffer”

  1. Wat betreft de meikevers heb je ongelijk. Ik ken toevallig die meikever die zich in een dronken bui bekeerde tot de Islam. Was een vergissing. Pure vergissing. Is daarna teruggedraaid. De foto’s in de Party zijn ook niet waar!

  2. generatieve quantoren zijn leuk maar helaas gaan ze nooit op. er zijn ook boeddhistische honden, hindoeïstische snoeken, atheïstische anacondae en islamitische meikevers en -geloof het of niet- ook (spaar)varkens.

  3. Eh…alle honden zijn toch katholiek? Net als snoeken, anaconda’s en meikevers. Niet te vergeten: varkens.

Reacties zijn gesloten.