Eyk wijt

250px-Tonny_EykAls je aan een willekeurig persoon op straat vraagt van wie onomstotelijk vast staat dat hij dé allergrootste invloed in de Nederlandse muziek was dan zegt nagenoeg iedereen zonder twijfel dat het de grootheid Teun Eikelboom is, beter bekend als Tonny Eyk.
Het was nog volop oorlog toen hij geboren werd maar dat deerde Tonny niet om tot muzikaal supertalent uit te groeien. Tonny had daarvoor een perfecte beweegreden: vrouwen. Beter gezegd, Tonny’s libido was dé reden om in de muziek te gaan. Muzikanten hebben alle wijven en Tonny was vooral geïnteresseerd in vrouwen dus werd hij muzikant. Met zijn zus –een ontzettend geil wijf- deed hij daarom een of andere laffe accordeonact. Zijn zus Jeanette mocht de naam bedenken. Helaas kwam ze met het nichterige Les deux jeateux maar denk je dat het Tonny wat kon schelen? Nee hoor, het ging hem puur om de vrouwen en dan in het bijzonder om de gemeenschap met vrouwen. En in dit geval ging het om zijn zus. Oké, eerlijk is eerljk, ze was ontzettend neukbaar dus je moet het Tonny nageven dat hij het probeerde, al had hij het natuurlijk niet helemaal goed begrepen. Dat duurde gelukkig niet lang. Want al na een paar optredens begon Tonny zowaar fans te krijgen die zich bij ieder optreden steeds meer aan hem opdrongen. Nou ja, opdrongen. Tonny noemde het hard to get spelen. Door zijn internationale carrière is het zelfs een wereldwijd bekende uitdrukking geworden. Die internationale carrière maakte hij met zijn band Tony Oak and the acorns. Er is in Nederland over het algemeen maar bar weinig bekend van het buitenlandavontuur van Tonny maar reken maar dat er heel wat mensen in West Afrika zijn die weten wie Tonny Eyk is.
Populariteit en Tonny, het leken in die tijd wel synoniemen. Tonny neukte bij het leven en dat leverde hem uiteindelijk, ironisch genoeg, een aandoening aan zijn eikel op. Neuken kon nog wel maar het deed verdomd veel pijn. Tonny ging door een moeilijke periode maar het lukte hem uiteindelijk wel om zijn sexuele energie te focussen op een nieuw doel: totale wereldmacht.
De oplettende lezer weet nu wel waar het naar toe gaat. Inderdaad, het is niet toevallig dat Henny Huisman in die tijd ineens bekend werd.

Eén antwoord op “Eyk wijt”

  1. Ik heb in ieder geval wel Tonny Eyk gestemd bij de laatste verkiezingen!

Reacties zijn gesloten.