Jacksoff

jacksonMichael Jackson is niet meer. De King of Pop is ertussenuit gepiept. Hoe heeft dat kunnen gebeuren? En waarom was het niet live op tv? Vragen, vragen…
Hier een paar reacties van bekende en minder bekende wereldburgers.

Agnes Kant (Nederlands politica): Het is goed dat hij dood is. Ik vond het werkelijk belachelijk dat hij al jaren meer verdiende dan de Balkenendenorm.
Macaulay Culkin (Amerikaans kindersterretje): Het is jammer. Hij had net een nieuwe pyjama gekocht.
Dalai Lama (statenloos Chinahater): Ik verwachtte het eigenlijk wel. Vorige week tijdens ons visuitje zei Michael nog tegen mij dat hij niet het eeuwige leven had. Nu begrijp ik wat hij bedoelde.
Bryan Adams (Canadees rocker): Ik wist niet dat hij nog leefde. Prima gozer vond ik het. Ik heb ooit nog eens een auto van hem gekocht.
Michael Jackson (Amerikaans autoverkoper): Ik schrok me rot toen ik de krant opensloeg. Maar al snel kwam ik erachter dat er blijkbaar ook iemand anders was die Michael Jackson heette.
Arnold Schwarzenegger (Oostenrijkse eik): Je kon altijd verschrikkelijk met hem lachen.
Floris Deckers (Nederland bankier): De heer Jackson is een paardenlul. Hij laat de financiers en de organisatoren van zijn geplande concertenreeks maar mooi in de steek!
Graaf V. Dracula (Transsylvaans plastisch chirurg): Voor mij kwam het als een schok. Michael zag er de laatste tijd steeds beter uit.
Gordon (internationale topper): Het is gek. Ik heb gisteren nog met hem aan de telefoon gehangen. Hij had net op de markt witlof gekocht en ging er wat tofu bij bakken. Heerlijk lijkt me dat!

Tja, Michael. De wereld zal je missen. Pretparken zullen nooit meer hetzelfde zijn…

Eén antwoord op “Jacksoff”

Reacties zijn gesloten.