Knie en teen

Beste mensen van Proctor & Gamble,

Bij dezen wilde ik graag een vraag stellen over uw product ‘Head & Shoulders’.
Ik stond eergisterenochtend namelijk wat enthousiast te douchen tot ik van schrik merkte dat ik mijn torso aan het wassen was met ‘Head & Shoulders’. U begrijpt dat ik de flacon meteen uit mijn handen liet vallen en het spul zo goed als kon met koud water van me af heb gespoeld. Daarna sprong ik als de sodemieter de douchecabine uit om me snel af te drogen en in te smeren met vaseline.

Die dag heb ik me uiteraard ziek gemeld bij mijn werkgever, omdat ik natuurlijk niet wist wat de reactie van uw product op mijn lichaam zou zijn.
Tot in de avond heb ik elk uur gecontroleerd of er geen blaasjes of andere huidirritaties op mijn torso zichtbaar waren. Het is nu twee dagen later en mijn huid heeft nog geen reactie vertoond, maar ik weet eigenlijk nog niet of ik gerust mag zijn.
Mijn vraag in concreto is: is het gevaarlijk om uw product ‘Head & Shoulders’ op andere plekken van het lichaam dan hoofd en schouders toe te passen, en zo ja, wat zijn de ziektebeelden dan en hoe lang is de incubatietijd?

Ik wil overigens niet alleen maar zeuren, hoor. Op zich ben ik erg tevreden over uw producten. Vooral van uw 24-uurs deodorant ben ik erg onder de indruk en ik wil u voor dit product een dik compliment maken. Eigenlijk doet de omschrijving van dit product het product tekort. Ik koop altijd een middelgrote spraybus, maar ik doe daar dan minstens een maand mee. Ruim, ruim langer dan 24 uur dus!
dandruff1
Ik hoop dat ik een antwoord van u spoedig tegemoet mag zien.

Met beleefde groeten,

Bert Bargboer

PS: Ik zie net dat de 24-uurs deodorant helemaal niet van uw firma komt.

3 antwoorden op “Knie en teen”

  1. Het lijkt me ontzettend leuk om mee te doen. Ik ben een fan van Linda, dus lijkt me het leuk als we elkaar kunnen stimuleren om door te zetten en leuke recepten uit te wisselen

  2. And please understand, all we are aksing for is honesty and equality. By running these ads, it feeds the public perception that men are the only people who kill and abuse. Yes, there are men that are abusive and kill. But there are women that do the same thing. Honest public discourse is needed, that looks at the entire problem, not just one side.

Reacties zijn gesloten.