Shiner

shine

Heel Nederland zingt: Shine!
De homo’s hebben weer gewonnen. Gordon giert in zijn vuistje.
‘Shine’ betekent in de homokringen namelijk ‘iemand met een keelontsteking in de keel neuken’. (Waarbij dan degene die geneukt wordt de keelontsteking heeft en niet degene die neukt. Laat dit duidelijk zijn.) Ik weet dat omdat ik vroeger ook lessen op school heb gehad in andere volkeren en rassen.
Het is altijd wat met die homo’s. Dan weer moeten ze elkaar infecteren. Dan weer moeten er overal vuisten ingestoken worden. Maar tederheid schijnen ze niet te kennen. Terwijl tederheid juist de deelverzameling van de hetero’s is, als het over seks gaat.
Bij hetero’s is seks iets moois, iets heiligs bijna.
Homo’s zeggen bijvoorbeeld: “Ee, potje ranzig palen?”
Hetero’s zeggen: “Schat, zullen we intens knuffelen en de liefde bedrijven?”
Duidelijk verschil, lijkt me. Dat behoeft geen uitleg.

Er hangt een donkerroze wolk boven het songfestival. Homo’s dreigen in elkaar geslagen te worden tijdens een optocht in de songfestivalperiode. Ik zweer je: als hetero’s in dezelfde tijd een optocht zouden houden zou het alleen maar gezellig zijn. Geen knokpartijen, geen politie, niks. Het ligt dus niet aan de maatschappij dat homo’s klappen krijgen. Ze lokken het zelf uit.
En wat zijn een paar klappen nou? In hun eigen clubs zijn ze alleen maar lomp en respectloos tegen elkaar, maar krijgen ze zelf een keer een gebroken neus en een paar gebroken ellebogen dan moeten ze weer janken.
Weet je wat het is met die homo’s? Ze doen altijd ‘miep miep miep’, maar ze willen geen van allen werkelijk het vrouwtje zijn.

2 antwoorden op “Shiner”

  1. Hoe af kan je gaan? Eerst lopen roepen dat je niet meedoet aan de finale als er een homodemonstratie wordt tegengehouden om vervolgens de finale niet te halen!

  2. Goed punt. Je hebt mietjes en je hebt homo’s. Een homo hoeft niet per se een mietje te zijn en een mietje is altijd een vuile homo. Tenminste bij FC Utrecht roepen ze dat altijd. Dus zal het wel waar zijn.

Reacties zijn gesloten.