Geboren in een verkeerd lichaam

Toen Roelof ontdekte dat het Elfstedenkruisje dat hij gewonnen had niet van reetleer was maar van gewoon metaal wilde hij niets meer met de schaatssport te maken hebben. Die billige Friezen ook altijd! Je zou hen eigenlijk met één arm uit een helikopter moeten hangen en hen daarna zo lang met een zuur besproeien tot ze hun eigen ingewanden kunnen zien. Maar dat is natuurlijk alleen maar een gedachte. Want Jelle, bijvoorbeeld, uit mijn straat die wil graag piloot worden. Maar hij is een mongool en hij is homofiel en bovendien is zijn vader bankier. Sommige dingen kunnen gewoon niet in dit leven! En neerleggen moet je je daar maar bij.
Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is. Roelof had op zich een prima leven, maar alle drie de vriendinnen van hem wilden geen anale seks. En dat is natuurlijk niet fijn pochen tegenover je vrienden!
Nee, Roelof voelde zich niet lekker in zijn vel. Hij had dan wel vorige week bij de loterij de tweede prijs gewonnen – 6 miljoen euro – maar het bleef toch de tweede prijs. Hij zag de hele straat hem uitlachen. Ha ha, tweede prijs! Ha ha, tweede prijs!
Gisteren sloegen bij Roelof de stoppen door. Zijn Ridderorde bleek niet brandbaar en net op dat moment kwamen zijn vriendinnen hem vragen of het niet tijd werd voor een nieuwe vriendin erbij.
Gelukkig zijn er dan dingen als internet en websites als kiesjekanker.nl. Na enig lezen wist Roelof wat hij was en wilde. Per postorder bestelde hij een injectiespuit met longkanker. Vandaag werd de bestelling geleverd.
“Ik weet nu wie ik ben,” zei Roelof vanochtend. “Ik ben geboren in een verkeerd lichaam. Eigenlijk ben ik een ziekelijke jongeling en door de wetenschap kan ik dit nu eindelijk verwezenlijken!”
Het is fijn om mee te maken dat dromen uitkomen.
1742140876494108fc84c41