Geen joden in de zeik

aaaahIk was waarschijnlijk niet de enige Nederlander die zich in allerlei kleuren, zelfs mauve en aquamarijn, ergerde aan de ‘komische’ televisieserie Zeg ‘ns Aaa.
Mijn god, wat was ik blij dat die hufter van een Alexander Pola (geboren als Abraham Polak – hij had in Wereldoorlog II zijn naam veranderd, omdat hij gezocht werd om het een of ander; enfin joden hebben altijd wel iets aan hun kerfstok hangen) in 1992 eindelijk stierf en niet lang daarna de boutserie met Mien Dobbelsteen ook stopte.
De tijd was aangebroken voor kwaliteitstelevisie. Zelfs de BBC ging beter presteren!
William Jefferson (Bill) Clinton was net aangetreden als president en zijn belofte van verandering maakte hij, in ieder geval in mijn ogen, in de eerste maanden van zijn heerschappij al waar, al duurde het tot het jaar 2000 dat het hem lukte in eigen land de baggertienersoap Beverly Hills 90210 van de buis te halen.
Veel mensen, net als ik, dachten dat de rust was wedergekeerd en dat het eindelijk eens zou lukken om te stoppen met roken of om op tijd op je werk te komen…
Maar soms lacht het leven je uit.
In oktober 2008 kreeg de mensheid een dubbele klap te verduren. Er werd aangekondigd dat zowel Zeg ‘ns Aaa als Beverly Hills 90210 terug zouden keren op televisie.
Door het enorme aantal zelfmoorden dat hierop volgde is de werkloosheid nog nooit zo laag geweest.
En dat probeert de ‘mondiale overheid’ dan te verdoezelen door er snel een kredietcrisis tegenaan te gooien…
Don’t believe the hype!

PS: natuurlijk heeft dit niet alleen met joden te maken. Kale mensen zijn geen haar beter!