Eerherstel voor Hitler

Toen Adolf Hitler (of Hiedler of Hüttler, zoals zijn naam ook wel geschreven wordt) 56 jaar en 10 dagen oud was, stierf hij. En dat is nou ook alweer zo’n 65 jaar geleden. Onderhand wordt het wel eens tijd dat we met dat gezeur over hem ophouden.hitler80
Het is ook echt een westers dingetje dat pikken op Hitler. Neem nou onze vrienden de Chinezen. Die hoor je nooit mopperen over Hilter. En Chinezen zijn er eng veel op de wereld! Of onze moslimbroeders, zij hebben ook geen problemen met Hitler. En reken maar dat zij als ze ook maar enigszins de westerse wereld kunnen aanvallen dat ook zeker doen…
Wat te denken van dieren? Hitler had veel sympathie voor de dieren in de wereld. Hij at (bijna) geen vlees en zorgde dat Duitsland de eerste natie ter wereld werd waarin wreedheden tegen dieren strafbaar was. Zo maakte hij de weg vrij voor instanties als de Partij voor de Dieren en het Wereld Natuur Fonds.
Andere verhalen over Hilter zijn keihard niet waar. Zo heeft Hitler nooit bij ADO Den Haag gevoetbald en is hij ook nooit met Bette Davis naar bed geweest. Een gepassioneerd polkadanser was Hitler evenmin. Dit soort roddels brengt een man als Hitler in een kwaad daglicht en laten we wel wezen: dat heeft hij toch niet verdiend!