Vinger reetaanwezig

Hee Nick,

Steek je vinger in je reet, man. Dat doen jullie mensen toch graag! Ga je gang, man. Ik doe daar verder geen uitspraken over.
Vingerinhunreetstoppende mensen zijn gewoon mensen!, zeg ik altijd.
Ik oordeel niet. Zo ben ik niet.
Heb een fijn weekend en stop maar lekker vingers in je reet, Nick. Laat niemand je ervan weerhouden. Je bent zoals je bent. Laat anderen maar lullen. Maar als jij je prima voelt met een vinger in je reet, moet je dat vooral doen.
Het zou toch te gek zijn dat mensen zoals jij niet meer mogen leven in dit land! Waar hebben we het over? Een vinger. Een reet. En dan ook nog eens een eigen vinger en een eigen reet ook!
Ik heb al een brief geschreven naar de Telegraaf dat ik het belachelijk vind. Als Nick een vinger in zijn reet wil steken, moet hij dat zelf weten! Wat krijgen we nou, zeg. Anderen die er zich mee willen bemoeien! Nou ‘lik Nicks vinger maar!’ zeg ik dan.
Heel Nederland zal weten dat jij jezelf mag zijn, Nick! De vingerindereetstekersclub uit Alkmaar is het ook met me eens.
Als jij geen vinger in je reet mag steken – moet je je afvragen -, wie mag er dan eigenlijk nog wel een vinger in zijn reet steken in dit kutland? Nou? Nou? Nou? Dat dacht ik al: niemand dus!

Respect, Nick!

Simon