Kevin de foetus – dinsdag

Vandaag komen de ‘grote jongens’ langs om te collecteren. Kevin heeft gokschulden.En dus gaat hij maar naar het strand of zo. Want hij kan zijn moeder – op wiens naam hij de gokschulden heeft – niet zien bloeden. Zo is Kevin.
Hij kan wel prettigere dingen bedenken dan dat andere mensen zijn moeders vingers breken. Naar het strand gaan of zo! En dingen bedenken als: hoe vaak wordt er niet een pakje sigaretten weggegooid waar toch – zonder dat de weggooier dit weet – nog een sigaret in zit? Milieu en economie, daar is Kevin vaak mee bezig; vooral als hij gokschulden heeft op het strand.
Als zijn moeder eenendertig keer heeft gebeld en twaalf sms-jes heeft gestuurd, zet Kevin zijn mobiel uit. ‘Zo erg met haar en haar vingers kan het dus niet zijn,’ denkt Kevin, ‘als ze nog kan sms-en.’ Aan het begin van de avond heeft Kevins versiertruc ‘Ee, heb jij misschien een zus met een oneven aantal tieten’ nog steeds geen succes en het lijkt er sterk op dat hij richting huis moet.

Eén antwoord op “Kevin de foetus – dinsdag”

  1. Ik ken iemand die bovenstaande punchline eens heeft uitgeprobeerd op een vrouw met een zus met een oneven aantal tieten en de dwangmatige neiging die betreffende zus aan jan en alleman te koppelen. Zo ook hem. Lelijk dat ze was. Dus hij moest haar afwijzen.
    Lullig hoor om een heel erg lelijk iemand met een oneven aantal tieten af te wijzen. Het zou ook mijn eer te na zijn om antwoord te moeten geven op een retorische vraag.

Reacties zijn gesloten.