Potentiële onrust

De Koran meldt in soera 9:5 dat alle ongelovigen dood moeten. Mohammed zou dat gehoord hebben. Allah zou dat gezegd hebben.

Nou, ik zal je vertellen: Mohammed is nogal een bokkelul, want ik ken Allah en hij is zo lui als een indalende bal van een merel en hij zal echt nooit de moeite nemen om iets te dicteren.

Maagden in het hiernamaals! Na het neuken van een maagd is die maagd geen maagd meer. Hoe dom kunnen moeslems zijn? En dat tot het einde der tijden, ha ha ha.

Maar ergens moet ik die Mohammed en die Allah toch gelijk geven. Er is chaos in de wereld en daar mag best een ordening voor verzonnen worden. Allah en zijn oraalslaaf Mohammed vergeten daarbij in hun visie alleen dat mensen onberekenbaar, onvoorspelbaar en vooral dom zijn.

Maar niet alleen Allah, maar ook Boedha met zijn meditatie of Hitler met zijn Entlösung slaan daar de plank mis.

Het feit dat er andere mensen zijn, maakt elke planning – want dat is godsdienst an sich – zinloos. Je kunt jezelf beter wapenen dan naar morgen kijken.

De anderen zijn de hel. Jij zit rustig jezelf te zijn. En de anderen komen langs of bellen je of sturen je een bericht. In ieder geval: ze storen je. Erger nog, en daar gaat het om: anderen zouden langs kunnen komen, zouden je kunnen bellen of een bericht kunnen sturen. Potentiële onrust! Er is geen bewijs dat je niet op een bepaald moment ongestoord zou kunnen zijn.

Ik geloof dat ik die Mohammed maar een keer of 35 in zijn strot hoef te neuken om hem tot inkeer te brengen. Ik trek hem daarna aan zijn oor en dan zegt hij: “eh, een soera 9:5-b zou op zijn plaats zijn. Met daarin ‘Niet alleen de ongelovigen, maar gewoon alle andere mensen moeten dood’.’”

Ik heb de pesthekel aan geloofsdiscriminatie!

Maar autosloopbedrijf Braakhuis heeft meer aanhangers dan ik.